Українська кухня здавна славиться своїм самобутнім кулінарним мистецтвом. Незважаючи на те, що вона перейняла від інших народів не один десяток рецептів, їй вдалося зберегти неповторність і своєрідність, завдяки чому багато страв української кухні здобули світове визнання. Книжка містить відомості про історію української кухні, інформацію про основні продукти, використовувані в ній, способи їхнього оброблення, приготування й зберігання. Процес приготування страв проілюстровано фотографіями, що відображають етапи приготування.
В книзі зібрано сотні рецептів смачних та корисних, традиційних українських страв. Борщі та юшки, страви з м’яса та риби, вироби з тіста, випічка, десерти, а також обрядові страви української кухні. Опис рецептів доповнено кольоровими ілюстраціями, що візуалізують процес приготування на всіх основних етапах.
Оформлення:
Шкіряна оправа «Брадель», ручної роботи, виконано з комбінації натуральної шкіри («Terracotta patina», «Sand sogno» та «Maronne zegna», виробництва італійської шкіряної фабрики «Claudio»). Обкладинка книги дворівнева, декорована комбінацією тиснення з використанням фольги «Luxor 240» (колір «золото» та «матове червоне золото»), об’ємними шрифтом та золоченими візерунками ручного тиснення, та вставками шкіряного шпагату (колір «Bronze»). Обріз книги виконано в унікальній техніці золотіння з нанесениям орнаменту.
Персональний сертифікат з індивідуальним текстом привітання. Оксамитова торбинка. Дерев'яна коробка.
Кількість сторінок – 208 стр. (крейдований папір, найвища якість поліграфії)
Формат – 250х310х25 мм.
Вага – 1,9 кг.
Готова книга може відрізнятися від представленої на фото.